Nagyon jól néz ki és nagyon finom.
6 db tojás
1 fej hagyma
250 g tej
2 evőkanál liszt
2 evőkanál mustár
1 evőkanál petrezselyem
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint pici szerecsen dió elhagyható
2 evőkanál vaj
Egy edényben vizet forralok, beleteszem a tojásokat és keményre főzöm.
A hagymát megpucolom, apróra vágom. Egy serpenyőben vajat hevítek, és a hagymát üvegesre dinsztelem.
Ekkor belerakom a lisztet és hozzáöntöm a tejet és felforralom. A lángot közepes hőmérsékletre veszem, sózom, borsozom, majd 1 perc után leveszem a tűzről.
Hozzákeverem a mustárt, beleszórom a petrezselymet, aki szereti csipet szerecsen dió őrölve mehet bele . (Ez elhagyható)
A tojást megpucolom, aprítva bele teszem és a forró mártással tálalom.
Hozzá adhatunk sülteket is.
Jó étvágyat
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!