Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tojásos galuska, újhagyma pestóval.

felvitel dátuma: 2015-04-04 19:01:55       mai nézettség: 1       nézettség: 792
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:
A galuskához
3 tojás,
6 ek. finomliszt,
6 ek. rétesliszt,
csipet , kevés víz.
 
A tojásos masszához:
3 tojás,
3 ek. tejszín,
1 ek. pesto. vagy kevés petrezselyem zöld,
kevés , őrölt bors,
újhagyma a tálaláshoz.
Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:
A galuska hozzávalóit lazára kavarjuk, majd lobogó vízbe szaggatjuk. Ha a víz színére jönnek a galuskák, leszűrjük. A kikavart masszát, nem kell pihentetni! Azonnal szaggathatjuk!
A leszűrt galuskákat felforrósított serpenyőben, libazsíron, vagy más zsiradékon megforgatjuk, majd ráöntjük a tojásos, tejszínes masszát.
A keveréket hozzáadva a galuskákhoz, addig sütjük, míg össze nem áll a tojásos massza. Frissen őrölt borssal, friss, karikára vágott újhagymával tuningolunk rajta.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.