1 kg zőld paprika,3 közepes nagyságú vöröshagyma
1 kg paradicsom
1,5 dl étolaj,
1 mokka kanál só
3 csípet örölt borss
6 egész tojás
A z étolajban ,a karikára szelt vöröshagymát el kezdjük párolni,és a zöld paprikát is karikára szelve rá tesszük a hagymára,és a paradicsomot is karikára szeljük ,és kicsit ,hét nyolc percig várunk,és csak ezután adjuk a paradicsomot a többihez,és így együtt puhára pároljuk,a sót és a borssot is bele tettük,és a hat fel vert tojást kicsi sóval,rá öntjük a már meg puhult alapanyagra,és össze sütjük,és kész.,fél órán belül el készül.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!