6 db tojás+3tojás
1 bő dl étolaj
3 csípet só+1 mokka kanál só
40 dkg liszt
annyi szénsavas ásvány víz,hogy galuska tésztát kapjunk.
A vizet 4 literes lábasban forraljuk fel,és egy mokka kanál só bele tesszük,és nokedli szaggatót használunk. A liszbe bele teszük a 3 tojást ,a 3 csípet sót,és annyi ásvány vizet használunk,hogy finom galuska tésztát kapjunk,jól ki dolgoztuk,és ha forr a víz , akkor a szaggatóval nokedlit készítünk,ami ami ,7 ,8 perc alatt mrg fő,és hideg vizes csapnál le szűrjük,és egy serpenyőbetesszük az étolajat,és erre a nokedlit,és a hat tojást nagyon jól fel verjük,és három csípet sót tesszünk a tojáshoz,és a nokedlire öntjük,és finoman kevergetjük,és 3,4 perc mulva kész. Üde zöld salátát fogyaszthatunk hozzá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!