4 db tojás
só, liszt ízlés szerint
6 db tojás
pici olaj
1 fej saláta
pici cukor, só , ecet .
A salátát 8 cikkre vágjuk, folyó vízben alaposan lemossuk.
Ízlés szerint cukros ecetes vizzel levet készítünk, amibe beleforgatjuk a megtisztított salátát, és állni hagyjuk.
A 4 db tojással, 1 dl vízzel, lágy de nem folyós tésztát kavarunk.
Forrásba lévő sósvízbe szaggatjuk, egy rottyanás után leszűrjük.
Hagyjuk kihűlni.
Pici olajat felforrósítunk, rárakjuk a nokedlit 2-3 szor
átkavarjuk.
Majd ráöntjük a felvert tojásokat.
1-2 kavarás után levesszük a tűzről, hogy inkább kicsit lágylegyen rajta a tojás.
Tányérra rakjuk, megszórjuk pici pirospaprikával, és salátával kínáljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!