1/2 fél zsenge friss káposztatök, 1 mokkáskanál só csipet vegeta, örölt bors, 3 gerezd fokhagyma, 1 kis csokor kapor, 4 db tojás, zsemlemorzsa, rétesliszt, 15 dk reszelt trapistasajt, kevés olaj a sütéshez
A tököt meghámozom, kimagozom és a sajtreszelőn lereszelem, besózom. A sajtot lereszelem, a tököt kinyomkodom a levétől amit a só miatt engedett és egy csokor apróra vágott kaprot, egy kávéskanál őrölt borsot vegetát és a sajtot és egy db tojást ,3 db fokhagymagerezdet(reszelve)teszek hozzá, zsemlemorzsát és kis gombócokat formálok belőle. Réteslisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatom és forró olajban kisütöm. Nagyon finom rántott sajtot is készítettem hozzá még külön.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!