Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Előétel receptek » Töltött burgonya

felvitel dátuma: 2011-08-03 16:43:47       mai nézettség: 1       nézettség: 1925
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

6 db közepes burgonya

10 dkg füstölt szalonna

4 dl tejföl

20 dkg trappista sajt

1 szál füstölt kolbász

1/2 póréhagyma

őrölt fehér bors

5 dkg vaj
 

Előkészületi idő: 25 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A burgonyákat alaposan megmossuk majd sós vízben héjában megfőzzük.

A póréhagymát vékonyan felkarikázzuk.A kolbászt és a szalonnát apró kockára vágjuk.A sajtot lereszeljük.

Elkészítés:A burgonyáknak lehúzzuk a héját,hosszában ketté vágjuk és a belsejét kanál segítségével kikaparjuk.

A szalonnát kipirítjuk,megfuttatjuk rajta a hagymát.Rátesszük a kolbászt és 5-6 percig együtt pirítjuk.Levesszük a tűzről és elkeverjük benne a tejfölt és a burgonya kikapart részét.Sózzuk,borsozzuk.A fél burgonyákat kivajazott tepsibe vagy jénaiba tesszük egymás mellé majd megtöltjük a kolbászos töltelékkel.A tetejüket megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben 15-20 perc alatt szép pirosra sütjük.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.