Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Ötletes / kreatív ételek recept » Töltött cannelloni,és csiga!

felvitel dátuma: 2022-09-18 15:42:23       mai nézettség: 1       nézettség: 217
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
Maradék csirke pörkölt-villával szétnyomkodva
 főtt barna rizs,
párolt zöldség
(brokkoli-karfiol-borsó-sárgarépa)
nyers tojás
bors
tetejére:
sajt, tejszín
Előkészületi idő: 50 perc

Sütési idő: 35 perc

Elkészítés:

A kissé megfőtt tésztákat(cannelloni, nagy csigák)megtöltöm, a jól összedolgozott töltelékkelTetejét tejszínnel locsoltam meg.200C°-ra előmelegített, majd 5 perc után 170C°-ra mérsékelt sütőben sült 20 percig. Az utolsó percekben kerül rá a reszelt sajt.A kimaradt tölteléket és az eltöredezett tésztát is felhasználtam. Egy kivajazott kis lábast leraktam tésztával.A töltelék következett, rá egy kis kolbász  karika és füstölt tarja csíkok.Egy kis maradék paradicsomos lecsó.Kevés párolt zöldség- egy nyers tojással össze keverve

Majd megint tészta.
Tetejére  tejszín. 
Együtt kerültek sütőbe.
Erre is került sajt.

 

Régebben, csak hússal töltöttem, de így nagyon nehéz étel már egy idős embernek.
 
Szakács: Olgis


Film link: https://bloggeranyo.blogspot.com/

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.