1 db másfél kg-os csirke
1 szelet kenyér
6db tojás
50 dkg csirkemáj
1 késhegynyi őrölt bors
1 teáskanál só
zöldségzöldje
1 kis fej vöröshagyma
1teáskanál zsír-a megmaradt töltelékhez zsemlemorzsa.
A csirkét besózzuk, a kenyeret leáztatjuk.A tojásokat elkeverjük a fűszerekkel és a zöldségzöldjével.Az összedarabolt hagymát megdinszteljük , hozzáadjuk az apróra vágott májat, majd a kinyomkodott kenyeret.Elkeverjük.Ráöntjük a tojást, addig főzzük állandó keverés mellett, amíg az edény alját nem látjuk.Rögtön tölthetjük a csirkét, összetűzzük.A csirke külsejét megkenjük zsiradékkal.Szép pirosra megsütjük, hidegen szeleteljük.A maradék töltelékből rolókat formázunk, meghempergetjük zsemlemorzsában, megsütjük forró zsiradékban.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!