4 db csirke comb, 40 dkg gomba,20 dkg bacon szalonna,3 db lila hagyma + 1 fej hagyma,2 fej fokhagyma, 2 db. zsömle,1 db.tojás,3-4 dkg parmezán sajt,5 db előfőzőtt sárgarépa,3-4 db erős paprika,örölt rozmaring,gekete bors,petrezselyem,sós darált pritamin paprika(só helyett) oliva olaj.
Hozzá:krumpli és párolt lila káposzta.
A csirke combokat letisztitom és a bőrét fellazitom.A z 1 fej hagymát a gombával lepárolom.A tölteléket elkészitem majd a fellazított bőr alá berakom és baconnal át tekerem.A krumplit , a lila hagymát,fokhagymát a darált pritamin paprikával elkeverem és tepsibe rakom és megszorom rozmaringgal és .ráöntök kb.4 kanál olajat.Elhelyezem a baconnal betekert sárgarépákat és erős paprikákat és a töltött combokat.Fóliával lefedve hideg sütőben közepes lángon 1,5 órát sütőm majd a fóliát levéve a szalonna pirulásáig sütőm.
Párolt lila káposztával tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!