2 db nagyobb csirkecomb 2 főtt tojas 1 tojas Apróra vágott hagyma So,bors,vegeta izles szerint 1-2 gerezd zúzott fokhagyma vagy fokhagyma granulat izles szerint SultCsirke fuszerkeverek Kevés pirospaprika Csipet őrölt kömény Apróra vágott petrezselyem 2-3 szelet kenyer Kenyer aztatashoz: kevés tej Sutes: házi zsír
A kenyeret áztassuk be kevés tejbe.Fozzuk meg a tojásokat kb 8-10 perc alatt. Egy nagyobb tálba tegyük a tejtol kicsavart kenyeret. Adjuk hozza: apróra vágott hagyma,petrezselyem tojas,apróra vágott főtt tojas,so,bors,kömény,pirospaprika,fokhagyma,vegeta. Dolgozzuk jo alaposan össze,majd óvatosan töltsük a tölteléket a csirke combok bőre alá.Sozzuk meg a combokat es helyezzük hőálló tálba.A combok tetejet szórjuk meg SultCsirke fuszerkeverekkel,majd kevés házi zsírt adjunk hozza.Alufoliaval letakarva 180 fokon pároljuk puhára,majd a fóliát levéve süssük pirosra 200-220 fokon.Koretnek krumplit vagy rizst adjunk hozza.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!