2kg csirkecomb (kicsontozva), 80 dk sertéscomb (vastagabbra szeletelve), 5 db száraz zsemle (kockázva) 5 db tojás, 1 csokor petrezselyem levél, 2 mokkáskanál fokhagymapor, csipet őrőlt bors, só és kacsazsír
A húsokat lesózom, a sertés combokat tepsibe rakom, és a csirkecombokat megtöltve közéjük teszem, alá kacsazsírt és a tetejükre is! A töltelék a zsemlekockákat a tojásokat a petrezselyem levelet (apróra vágva) borsot, sót fokhagymaport összegyúrom és betöltöm a combokba. 30 percig fólia alatt, majd anélkül sütöm, ha kell megfordítom közben. Nagyon finom lett.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!