Hozzávalók 4 személyre:
4 db csirkecomb
4 szelet trappista sajt
4 szelet sonka vagy füstölt tarja
2 db paprika /piros,sárga/
1 cs. újhagyma
só
szárnyas fűszerkeverék
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A paprikákat szeletekre az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk.
Elkészítés: A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, sonkát vagy füstölt tarját,piros és sárga paprikát és újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!