Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Töltött csirkecomb filé ahogy én szeretem

felvitel dátuma: 2012-08-04 11:05:14       mai nézettség: 1       nézettség: 4056
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók 4 személyre:

4 db csirkecomb

4 szelet trappista sajt

4 szelet sonka vagy füstölt tarja

2 db paprika /piros,sárga/

1 cs. újhagyma

szárnyas fűszerkeverék

A panírozáshoz:

finom liszt

tojás

zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A paprikákat szeletekre  az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk.

Elkészítés:  A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, sonkát vagy füstölt tarját,piros és sárga paprikát és újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük  majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.

étvágyat kívánok hozzá!!:))

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.