A tojásokból 3 db - ot sós vízben megfőzünk.
Addig a csirkecombokat megmossuk, letisztítjuk, majd óvatosan a bőre alá nyúlva elválasztjuk a hústól, vigyázva, hogy ne szakadjon ki.
Kívül belül enyhén megsózzuk, borssal megszórjuk.
A lehűtött tojásokat megpucoljuk, tojásszeletelőn apróra vágjuk, egy jénai tálba tesszük, hozzáütjük a maradék 2 tojást, sózzuk, ( kb.1 púpos kk., ez a sótól és az ízlésünktől függ, ha szükséges inkább kóstoljuk meg.) borsozzuk.
Beletesszük a zsemlemorzsát, az összeaprított petrezselyemzöldet, majd az egészet összekeverjük és egyenlően elosztva a húsok bőre alá töltjük, hústűvel megűzzük, jénai sütőtálba tesszük, egy ek. olajat teszünk a húsokra, letakarjuk és 175 fokosra előmelegített sütőben kb. 50 perc alatt szép pirosra sütjük.
Tetszés szerinti körettel tálaljuk.
Nagyon finom ízletes tojásos étel.
Jó étvágyat hozzá!
saját családi recept