Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / paprikás, pörkölt » Töltött csirkecomb petrezselymes burgonyával

felvitel dátuma: 2011-04-17 14:38:47       mai nézettség: 1       nézettség: 1639
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 db nagyobb felső csírkecomb
2-3 db csírkemáj
1 db kisebb tojás
1 db áztatott zsemle

bors
pici zöldség zöldje
2 gerezd fokhagyma
pici csírkefűszersó
kb 1 kg burgonya
zölség zöldje
pici olaj
pici reszelt hagyma

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 40 perc

Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A megmosott combokat beszórjuk fűszersóval, megtüzdeljük fokhagymával.
Közben elkészítjük a tölteléket.
Beáztatjuk a zsemlét. A májat megtisztítjuk a hártyáitól majd késsel elkaparjuk.
A kinyomkodott  zsemlét összekavarjuk a májjal, sóval, borssal, petrezselyemzölddel.
A kész masszát  betöltjük a combok bőrealá, tepsibe rakjuk, öntünk alá 1 dl vizet, dobhatunk mellé 1 eldarabolt vöröshagymát.
Lefóliázzuk és 40-50 percig sütjük előmelegített sütőben.
Közben a burgonyát megfőzzük sós vízben.
Pici reszelt hagymát fonnyasztunk egy kevés olajon, rárakjuk a leszürt burgonyát, megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel, és egy kicsit összesütjük  uborka salátával kínáljuk.

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Fábián Lászlóné 2011 április 17

szoktam töltött hust készíteni de én reszelek bele fehér répát

5/10 judith 2013 január 19

nagyon jól néz ki és finom is és olcsó is

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.