felvitel dátuma: 2013-09-29 16:51:32
mai nézettség: 1
nézettség: 2235
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
5dbegészcsirkecomb
3dbszikkadtzsemle
tej a zsemlékáztatásához
1 nagycsokorzöldségzöld
1tkreszeltvöröshagymakevésolajondinsztelve
2 tojás
sóborsmajoranna
Ezenkívüllehetbeletenni 1 elkapartcsirkemájat,ésapróradaraboltgombát,de én most natúrkészítettem
zsír,vagyolaj
féldlvíz
Előkészületi idő: 30 perc
Sütési idő: 60 perc
Elkészítés:
A csirkecombokon a bőrés a húsközöttegyzsebetképezünk,éslesózzuk a bőralatt is őket.Jó ha párórátáll!
A zsemlékettejbeáztatjuk,közbenapróravágjuk a zöldségzöldet,és a vöröshagymátmegdinszteljük.
A zsemléketjólkicsavarjuk,és a kezünkközött szétmorzsoljuk.Hozzáadjuk a hagymát, zöldségetfűszereket,és a tojásokkalösszedolgozzuk.
Betöltjük a combokat,zsírozotttepsiberakjuk,és a tetejüketfórróolajjal,vagyolvasztottzsírral meglocsoljuk.Erre azért van szükség,mertígynemfolyikki a töltelék.
Fél dl vizetöntünkalá,éslefóliázva 40 percigsütjük 180-200 fokos sütőben.Levesszük a fóliát,ésmégvisszatesszük,amígszéppiroslesz.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.