Töltött dagadó
hozzávalók:
egy nagyobb dagadó
4-5 szelet kenyér
2 db tojás
2 marék gómba
1 nagy fej hagyma
füstölt szalonna ízlés szerint
4-5 gerezd foghagyma
1-dc vörös bor és ugyan annyi víz
Elkészítése:
A kenyeret be áztatom vízben majd ki nyomkodva hozzá rakom a tojást,gombát,só,bors,piros paprikát
ízlés szerint fűszerezem
jól összedolgozom majd meg töltöm a dagadót a tetejére füstölt szalonnát csíkoztam és fokhagyma cikkeket vágtam rá és sütőbe rakva hús nagyságától fűggően 1-2 óra alatt meg sütöm én öntotem rá 1-dc vörös bort is és ugyan annyi hideg vizet is .
Köretnek:
rizibizit csináltam
és savanyúsággal tálaltam
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!