2 kiló dagadóhoz:
20dgk daràlthús
1 szikkadt zsemle
1 tojàs
20dkg dobozos gomb
1 fej vöröshagyma
Petrezselyemzöld, só,
bors, pirospaprika
Daràlthúshoz hozzàadom a felkockàzott hagymàt, a kisdarabokra vàgott gombàt, az àsztatott kinyomkodott zsemlét, a fűszereket ízlés szerint. A dagadót belül is megsózom majd beletöltöm az összeàllitott tölteléket. Hústűvel összetűzöm teosibe teszem egy kanàl zsír és viz kiséretében alufóliàval letakarva 90 percig sütöm, majd fólia nélkül készre sütöm
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!