Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tavaszi receptek » Töltött dagadó petrezselymes új krumplival

felvitel dátuma: 2011-06-14 17:33:15       mai nézettség: 1       nézettség: 2138
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 db sertésdagadó (az kb.1, 70 dkg) felszúrva
30 dkg csirke máj
30 dkg gomba
fél kg száraz kenyér, vagy zsömle beáztatva
3 db tojás
2 fej vöröshagyma
só bors
sok petrezselyem
20 dekányi zsiradék

2 kg apró újkrumpli

Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 50 perc

Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A dagadót az esedékes húslevesben elkezdem főzni kb 1órát....a levesnek is finomabb ízt ad és így puhára fő
Addig elkészítem a tölteléknek valót....az apróra vágott hagymát  zsíron megdinsztelem, bele az apróra vágott gombát, a májat. borsozom sózom és összekeverem a kicsavart kenyérrel, a tojásokkal, kóstolás után még ízesíthető, a bors sütés után intenzívebb lesz  (tehát vigyázva)  sok apróra vágott petrezselyem adja a finom tavaszias ízét...
A húsba vagy bele töltöm, vagy a kikent tepsire szétterítem a húst (2-é véve) és csak a tetejére halmozom a tölteléket, zsíradékot teszek rá, mellé,
Addig kell sütni amíg szép piros nem lesz, időnként ne árt locsolgatni

A krumplit kapargatós tisztítás után apróra vágom sós vízbe majdnem teljesen megfőzöm, zöldség szárral ízesítve amit utána kidobok

Az apróra vágott petrezselymet zsíron sóval megfuttatom a krumplira öntöm és még a kevergetés mellett összepárolódik megpuhul és nem lesz vízízű.

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.