Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Töltött dagadó vajas burgonyával

felvitel dátuma: 2020-05-10 16:23:16       mai nézettség: 1       nézettség: 269
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók: 1.30 dkg dagadó, 5 db csirkemáj, 6 db tojás, 1 doboz gomba 175 g, 5 szelet száraz kényér,1 fej vöröshagyma, 1 nagy csokor petrezselyemzöld, só, bors, vegetta, ízlés szerint

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 90 perc

Elkészítés:

Elkészítés:

Elkészítése: A hagymát üvegesre párolom, gombát rádobom 10 percig kavargatom. A kenyeret beáztatom, jól kicsavarom a vizet belőle, májat elkaparom a petrezselyemzöldet apróra metélem, és a kenyérhez adom a 6 egész tojással és a fűszerekkel. A dagadót  megsózom és a jól eldolgozott masszával megtöltöm, hústűvel összetűzöm. Egy hőálló edényt egy kanál zsírral kikenek a dagadót bele helyezem 1,5 dl vizet öntök rá, és előmelegített sütőben sütöm olyan 1- 1.5 óráig.

Szakács: IlonaB


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.