Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / töltött étel receptek » Töltött hátszín sonkás gombával

felvitel dátuma: 2011-03-17 11:48:53       mai nézettség: 1       nézettség: 1984
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

- hátszín: 80 dkg
- bacon szalonna: 10 dkg
- sajt: 10 dkg
- sonka: 10 dkg
- gomba: 10 dkg
- steak fűszerkeverék, só: ízlés szerint
- krokett 32 db
- friss zöldség a díszítéshez
félszáraz vörösbor
étolaj a sütéshez

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

A hátszinhúsból arányos szeletet formálunk ( 2 cm vastag, és középen filéző késsel bevágjuk), enyhén klopfoljuk, és fűszerezzük, 24 órát pácoljuk. ( a bevágott részre is juthat a pácléből )

Az összekevert töltelékkel megtöltjük a hátszínszeletet, és tűző tűvel összefogjuk.
Rostlapon pirosra sütjük mindkét felét.
Majd ízlésesen slégen 3 cm-sre szeleteljük.

 Töltelék:
csíkokra vágott bacon szalonnát, sonkát, gombát, és reszelt sajtot, fűszereket jól összekeverjük. 
 
Forró étolajban megsütjük a burgonyakrokettet.

Ital ajánlatunk: testes, száraz vörösbor.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.