Töltött káposzta: 1 fej savanyú káposzta levelek 600 darált hús 1 vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 2 kisnál Só Fel kis kanál Bors 2 kisnal Vegeta 2 teaskanál Pirospaprika 1 pohár Rizs 1 db tojás 7 fakanál Liszt Fél dl Olaj
A darált húst egy talba rakni bele rakni az aprora vágott hagymát a fokhagymát és füszerezni só vegeta bors piros paprika és egy pohár rizs és a tojással összekeverni. A savanyú káposzta leveleleket leveleire szedni és a torzsát kívágni az elejére rakni egy kis tölteléket és be tekerni a levelet úgy hogy a két végét benyomjuk. Addig töltjük míg van töltelékünk ha már nincsen de még marad leveleinket akor csikokra vágni és azt rakni az lábas aljára és utána rá a tölteléket leveleket felönteni annyi vízzel hogy ellepje és felrakni fözni kb 1 óráig fözzük amint elföli a levet folyamatosan rakni bele hogy minden szépen megföljön. Amint lattni hogy lassan megföl akor rántást csinálni liszt olaj pírítani amint zsemleszínűre és ha kész lekapcsolom és a tűzről lehuzva bele rakom a piros paprikát. És amikor megfött a töltelék meg a levél is akor be rántom. Ovatosan keverem hogy a tölteléket ne bántsam megvárom mig felfort és hagyom kb 5 percig rotyogtatni és lezártam és kész.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!