Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Karácsonyi ételek receptek » Töltött káposzta baromfi hússal is

felvitel dátuma: 2012-01-05 19:30:58       mai nézettség: 1       nézettség: 1787
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

3 kg sertés darált hús
2kg baromfi hús ( pulyka )
füstölt hús,
5 kg savanyú káposzta+ apró .

Fűszerek:

bors
kömény (őrölt)
fokhagyma bőven (" fej),
vöröshagyma 2 fej
olaj
pirospaprika ami igazán legyen piros

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

A hagymát megpárolom olajon mikor kihül hozzáteszem a darált húshoz.
Befűszerezem
és egy éjszakát hagyom hogy az ízek összeérjenek.
Egy
nagy fazék aljára teszek aprókáposztát arra szórok pirospaprikát majd füstölt húst.
Betöltöm
a húst a levelekbe. majd aprókáposztával lefedem, rárakom az esetleg megmaradt leveleket is.
Felöntöm
vízzel és puhára főzöm.
Most
tapasztaltam hogy amennyi húst veszek annyi kiló káposzta szükséges hozzá!
Ez elég nagy mennyiség,de én öt emberre főzök.
Ebből
azért marad ki sok amit lefagyasztok és később fogyasztunk el!Külön töltök baromfi hússal is mivel a párom nem eszi a disznóhúst!

Szakács: Livi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2012 január 06

Szép "családi"adag!!Istenien hangzik!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.