Hozzávalók:
1 kg darált sertéslapocka, 30 dkg füstölt darált sertés tarja, 25 - 30 dkg gersli, 1 fej vöröshagyma, 1 fej fokhagyma, só, fűszerpaprika, őrölt bors, delikát ízlés szerint, 1 nagyobb savanyú káposzta, 30 dkg savanyú apró káposzta, ( ízlés szerint tejföl )
Elkészítése:
A gerslit megmosom és 40 percig kevés sóval előfőzöm, leszűröm a vizet róla és kihűtöm.
Majd a húshoz teszem és minden fűszerrel jól eldolgozom, és betöltöm a tölteléket a káposztába. Kuktába belerakom sorba, és a tetejére teszem a füstölt szeletelt combokat, és befedem az apró káposztával. Ha megfőtt készítek egy vékony rántást rá, tejföllel tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!