A karalábékat megpucolom, kettévágom a közepüket kivájom és 5 percre sós vízben főzöm. Majd kiveszem a vízből egy tepsibe teszem amibe beleöntöm a maradék olajat és a vizet. A karalábékat megszórom grill fűszersóval.
Közben kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát megpirítom, ráteszem az apróra vágott gombafejeket, majd a végén mikor már majdnem puha akkor a zöldség zöldjét is ráteszem.
A rizst, a darált húst, a gombás zöldséges masszát , tojást és a fűszereket összekeverem egy fakanállal.
Majd beletöltöm a karalábékba, a tetejére tejfölt és reszelt sajtot szórok és kis ráma halmokat teszek a tetejére.
Sütőben kb.35-40 percig sütöm.
Uborkasalátával tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!