Főoldal » Toltott karfiol
felvitel dátuma: 2013-10-05 11:19:24
mai nézettség: 1
nézettség: 2444
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
Karfiol,so,bors,keves piros paprika,petrezselyem,gomba,tojas,szeletelt sajt,dijouni mustar
Előkészületi idő: 20 perc
Sütési idő: 20 perc
Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:
A karfiolt torzsalyaval lefele egy nagy fazekba teszem es felkeszre fozom.ovatosan kiszedem a fazekbol lecsepegtetem ,majd a torzsakot szethuzva megtomom izles szerint izesitett daralt hussal.( nyers hussal). Kivajazott jenaiba teszem es a tetejet bekenem dijouni mustarral.( a hus fuszerezesenel vigyazzunk mert a mustar is sos!) vilagos zsemleszinure sutom,majd a sutobol kiveve szelet sajtokkal bevonom es visszateszem a sutobe.zsemleszinure sutom es talalom rizzsel krumplival,tartarral meglocsolom vagy tejfollel.hidegen is nagyon finom csak magaban
Szakács: evi
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!