8 nagyobb krumpli
3 db tojás
10-15 dkg kolbász
5 dkg sajt
2 evőkanál tejföl
1 nyers tojás
pár csipetnyi só, bors
olaj a sütéshez
Tejföl és sajt pluszban ízlés szerint a tetejére.
Néhány nagyobb krumplit megmosunk és sós vízben héjastól megfőzünk.
A tepsibe öntünk egy kis olajat, héjában főtt krumpli, ketté vágva és a közepe kivágva, ebbe megy a tojásos massza.
3 db tojást is főzünk, majd apróra vágjuk, 10-15 dkg kolbászt megdarálunk, 5 dkg sajtot lereszelünk, adunk hozzá tejfölt 2 evőkanállal és 1 nyers tojást.
Sót borsot adunk hozzá, jól elkeverjük.
Egy tepsibe kevés olajat teszünk.
A megtöltött krumplira teszünk tejfölt és reszelt sajtot. a forgácsokat elrendezzük a tepsiben és 25-30 perc alatt készre sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!