Töltelék elkészítése:
Serpenyőbe tettem sült zsírt, arra raktam a 4 vízben áztatott, kinyomkodott zsemlét, rákapartam a 4 db elkapart csirkemájat, sóztam, és ízesítettem fehér bors, majoránna, rozmaring, kakukkfű, rámetéltem egy csokor petrezselyemzöldet, majd mikor már jól átforrósodott, állandó keveréssel ráütöttem egy tojást, és egy kevés őrölt pirospaprikával hintettem meg, majd ezzel töltöttem a libanyakakat és a két csirkecombot, hústűvel megtűztem őket. Tepsi aljába öntöttem egy kis vizet, és ebbe raktam őket, 190 fokon fólia alatt kb. 1 órát előpároltam, majd utána levéve a fóliát, addig sütöttem, míg megpirult, közben párszor megforgattam.
Káposzta elkészítése:
A felkocázott hagymát a zsíron megpároljuk, közben hozzáadjuk a köménymagot, kicsit később meghintjük a cukorral, hogy karamellizálódjon. Beletesszük a vékonyra szeletelt káposztát, megsózzuk, aláöntjük a bort, és nagyon lassú lángon, néha kevergetve puhára pároljuk. Az almát kb. 10-15 perc párolás után tesszük bele, majd a végén ízlés szerint ecettel ízesítjük.