Hozzávalók:30 dkg. darált sertés hús, egy marok rizs megfőzve, só ,bors,paradicsomlé,4 db. kimagozott paprika,kevés zsiradék, liszt a rántáshoz, zeller zőld.2 db. tojás.
Elkészítés: a zsiradékon rántást készítünk, felengedjük vízzel, beleöntjük a paradicsom lét, sózzuk, és felfórraljuk. Közben elkészítjük a tölteléket. a rizst előfözzük. hűtjük. A darálthúst tálba rakjuk, adunk hozzá 2 tojást, az apritott hagymát, sót borsot, a rizst,és jól összekeverjük. A paprikákat megtöltjük a húsos masszával, a többiből vizes kézzel gombócokat formálunk. Ha felfort a paradicsomos lé ,belerakjuk a töltööt paprikát, és a gombócokat.Forrás után, hamár a gombócok feljöttek a tetejére, akkor még 40 percig főzzük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!