4 db cukkínivirág
1 csésze főtt rízs, vagy főtt köles
1-2 szelet maradék sült hús
1 csokor petrezselyemzöld
1 késhegynyi őrölt bors
1 tojás
pannírozáshoz:
2 tojás
2 ek. liszt
1 ek. tej
zsemlemorzsa
olaj a kisütéshez.
A cukkínivirágokat alaposan , de óvatosan megmossuk.
A maradék sülthúst ledaráljuk, vagy ha nem akarjuka darálót összekenni, akkor jó apróra felkockázzuk.
Egy tálba önjük a felaprított húst, hozzá a csésze főtt rízst, az apróra vágott petrezselyemzöldet, a borsot és a tojást. Összekeverjük és óvatosn a cukkínivirág széthajtogatott szírmai közé töltjük a masszát. Ezután a sűrű palacsinta tésztába mártjuk, majd a zsemlemorzsába . Forró olajban kisütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!