4 db zsemle
4 szelet bacon
20 dkg trappista sajt
20 dkg füstölt kolbász
2 dl tejföl
10 dkg sonka
2 db paprika
petrezselyem zöld
őrölt fekete bors
só /ha szükséges/
Előkészítés:
A zsemlék tetejét levágjuk,belsejét kikaparjuk.
A sonkát,paprikát,kolbászt,kis kockákra vágjuk.A petrezselymet felaprítjuk.
Elkészítés:A zsemléket kibéleljük 1-1 szelet baconnal.A tejfölbe belekeverjük a sonkát,kolbászt,petrezselymet és a paprikát.Sózzuk,borsozzuk és a zsemlékbe töltjük.A zsemlék tetejére reszelt sajtot teszünk és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük míg a sajt ráolvad és egy kis színt kap.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!