Tonhal: 0.40 kg
főtt zeller: 0.20 kg
alma: 0.20 kg
gyöngyhagyma: 10 szem
kapribogyó: 10 szem
majonéz: fél tubus
citrom: 1 db
kapor: fél csomó
só. csipetnyi
bors: csipetnyi
saláta levél: 8 db
A majonézt egy tálba nyomjuk és egy fél citrom levével, sóval, borssal utána ízesítjük, majd összekeverjük.
A tonhalat, és a megtisztított zellert megfőzzük.
A kihűlt halat, és zellert, almát, apró egyenletes kockákra vágjuk és a gyöngyhagymával, valamint a kapribogyóval együtt a majonézzel összekeverjük.
Salátát megmossuk, tányérra terítjük, majd ráhelyezzük az összekevert tonhalas tölteléket.
Vékony citromkarikákkal díszítjük, hidegen tároljuk, és tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!