fini
1 hagyma,2-3 gerezd fokhagyma,2 ek olaj,1ek paradicsom püré,2 doboz tonhal konzerv(360gr)1 kk provence füszer1 kk cukor só bors ,1/2dl tejszín,15dkg borsó 400gr paradicsom (télen hámozott konzev 400gr)150gr sajt,40dkg makaróni.http://toldifuszer.hu:bors
Ekészítjük a paradicsomos szószt:a hagymát megdinszteljük a fphagymával együtt.Hozzáadjuk a paradicsomot és a provenci füszert,a cukrot sót borsot.10-12 percig főzzük majd a tajszint adjuk hozzá1-2 percig forraljuk.A zöldborsót kicsit előfőzzük,majd kifőzzük a spagettit amit szúrés után meglocsolunk a tonhal olajos levével.Kivajazunk egy jénait vagy tepsit,az aljára teszünk a paradicsomos szószból,tetejére jön a makaróni fele,arra a zöldborsó és a tonhal.Beterítjük a maradék makarónival,a maradék szósszal és bőven reszelünk rá sajtot.Sütőben addig sütjük míg ráolvad a sajt.(20-25 perc)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!