1 doboz 130g-os aprított tonhalkonzerv(olajos)
fél fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál tejföl
2 db kockasajt
1-1 kávéskanál majonéz és mustár
1 db főttojás
1 db kisebb csemegeuborka
1 kanál paradicsomlé
fél kávéskanál pirosarany
A halat egy keverőtálba tesszük.
A hagymát nagyon apróra a tojást a sajtot és az uborkát kis kockákra vágjuk,a fokhagymát lereszeljük
Az összes hozzávalót rátesszük a halra és krémes állagúra keverjük.
Kóstoljuk,mert esetleg só még kellhet bele.
Piritós kenyérrel tálaljuk.(de puha kenyéren,egy kis retekkel is nagyon finom)
Jó étvágyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!