50dkg liszt ,kb 1 dcl tej , 1 egesz tojas, 3 dkg eleszto, 20 dkg toportyu, 10 dkg vaj, 2dl tejfol, so,bors,mustar kb 1 kaves kanal.
Meg 1 tojassargaja a pogacsak megkenesere.
Az elesztot felfuttatom langyos tejben ( pici cukrot es lisztet ) tettem bele.A toportyut meg daralva osszekeverem a mustarral ,soval,bors es hozza adom a 50 dkg liszthez, a vajat fel melegitve szinten hozza onteni es a tojast, tejfolt,es vegul a felfuttatott elesztot. Ezt jol eldolgozom es hagyom kb 10 percig pihenni azutan meg 2x hajtogatom ugy 10 percenkent. Aztan nyujtjuk es kiszaggatjuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!