Nagyon finom lehet ki fogom brobalni
Hozzávalók.
1,50 dkg csülök
15 cm füstölt kolbász
füszerek, só, 1 fej vöröshagyma, 1 fej foghagyma, 1 húsleves kocka, szemes bors,
80 dkg burgonya.1fej vöröshagyma, olaj a sütéséhez
Csülköt a fűszerekkel együtt puhára főzzük, majd kicsotozuk és egy jénaiba teszük 1-2 kanál olajjal és előmelegített sütőben átpirítjuk
A kolbászt átsütjük épen csak zsírjába 1 fej hagymát üvegesre piritjuk
A burgonyát kockára vágjuk és félig megfőzzük, leönjük róla a vizet és forró olajba megpirítjuk majd a hagymával összekeverjük. ( a kolbász zsírt nem teszem a bugonyára)
Savanyúságot adunk hozzá
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!