felvitel dátuma: 2020-06-01 14:54:47
mai nézettség: 1
nézettség: 668
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:
Besamell:
65g vaj
200 ml tej
80 g búzaliszt
Töltelékhez:
200 g torma
150 g majonéz
1 teáskanál só
1 csipet fehérbors
10 szelet sonka
Díszítéshez: egy pár száll petrezselyemzöld
Előkészületi idő: 5 perc
Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:
Elöször elkészítem a besamellt. Megolvasztom a vajat hozzáadom a lisztett és csomómentesre keverem majd hozzáöntöm a tejet és besürítem vele. Kiszedjük egy tálba az előkészület besamelt hozzáadjuk a tormát és a majonézt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és simára keverjük a tormás sonkatekercs töltelék. Én csillagcsöves habzsákba töltöttem az elkészült krémet. A szeletelt gépsonka egyik felére kb 30 g krémet nyomtam a sonkára és feltekertem a sonkát. Egy tálcára tettem őket és a két végre és a közepére is nyomtam a krémből. jöhet a díszítés én petrezselyemzöldet raktam bele.
Szakács: viki
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!