Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Torta babapiskótából 2.

felvitel dátuma: 2011-09-29 16:44:54       mai nézettség: 1       nézettség: 2267
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:

40 dkg babapiskóta

1,5 l tej

12 ek.kristály cukor

1 cs vanília ízű pudingpor

1 cs.puncs ízű pudingpor

1 cs..tejszín ízű pudingpor

1 ü rumaroma

A díszítéshez:

tortadara vagy reszelt étcsoki

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

Előkészítés: A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük a fél-fél liter tejjel és a 4-4 kanál cukorral.

Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük piskótát és a pudingokat. A forma alját kirakjuk a piskótával, meglocsoljuk az aromával majd még melegen ráöntjük az egyik pudingot.

A rétegezést addig folytatjuk amíg tart az anyagokból. A tetejét megkenjük pudinggal és megszórjuk tortadarával vagy reszelt csokival.Lehetőleg a tejszínes puding kerüljön felűlre  Tegyük a hűtőbe és csak másnap vágjuk fel.

 

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 szeptember 29

Ez olyan "mindenki kedvence", de hoztad a formád megint, hiszen csodálatosan szépet alkottál újra!

0/10 kautz1009 2011 szeptember 29

Nagyon szépen köszönöm!Kedves Tőled!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.