Szuper!
3 evőkanál olaj
1 nagy apróra vágott hagyma
1 -2 db paradicsom
25 dkg gomba
Só és bors
8 db tojás
1-2 szem zöldpaprika
Aprítsuk fel a hagymát,zöldségeket és a gombát. majd tegyük félre.
2. Hevítsük fel az olajat egy nagy, tapadásmentes serpenyőben. Hozzáadjuk a hagymát, picit dinszteljük üvegesre és tegyük bele a gombát. Pirítsuk kb. 4-5 percig,
3. Adjuk hozzá a felszeletelt zöldségeket . Majd a hagymát és gombát is jól összekeverjük vele. Sóval és borssal ízesítsük .Ha elfőtte a levét puha lett,Jöhet a tojás
4. Egyengessük a keveréket egyenletesen a serpenyő aljára. Törjük fel a tojást a serpenyő közepén. Csökkentsük a hőfokot, közben ne keverjük meg fakanállal, hogy a tojások ne jöjjenek szét, hanem megmaradjanak a tetején a “fészeknek”. Süssük még 3-4 percig. Amikor a tojások fehérje része is szépen megsült, vegyük le az edényt a tűzről, és két fakanál segítségével óvatosan vigyük át a tojásokat a tányérokra. Friss ropogós kenyérrel tálaljuk
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!