Tészta:
30 dkg babapiskóta,
10 dkg margarin,
2 evőkanál méz
Töltelék:
6 db túró rudi,
15 dkg porcukor,
50 dkg Mascarpóne,
1,5 evőkanál keményítő,
3 tojás,
2 vaniliás cukor,
1 citrom reszelt héja,
2 evőkanál tejföl
A babapiskótát aprítóval megdaráltam (ennek hiányában a kloffoló is megteszi), majd a hozzávalókat összegyúrtam és egy tortaformába nyomkodtam.
Krém:
A mascarpónét a cukorral kikeverem, hozzájön a citromhéj, a tejföl a keményítő, a tojás sárgája,
Végül a fehérje habnak felverve.
Összeállítás:
A babapiskótára öntjük a krém felét, kirakjuk kettétört túró rudival, erre jön a maradék krém.
150 fokon sütjük 40 percig
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!