A túrótáttörjük, ésösszedolgozzuk a tojással, a tojássárgájával, a liszttel, csipetsóval. Hozzáadjuk a felfutattotélesztőt, jóhólyagosrakidolgozzuk.
1 órátmeleghelyenduplájárakelesztjük.
Forró olajba evőkanál segítségével szaggatjuk mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Még forró fánkokba nyomózsák és csillagcső segítségével baracklekvárt teszünk..Ahogy az olajból kiszedjük,rögtön tölthejük is.Kissebeket is szaggatunk ezeket fahéjas porcukorba forgatjuk.
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.