25 dkg háztartási keksz
5dkg tea vaj
1dl rum vagy 1db rumaroma
tej
1 cs vanília pudingpor
25dkg áttört tehéntúró
2dl tejszín
sárgabarack
tortazselé
A kekszet ledaráljuk,a vajjal a rummal és annyi tejjel,hogy könnyen formázható legyen összegyúrjuk.
Ujjnyi vastagon egy csatos forma aljára terítjük és vizes késsel elsimítjuk.(én kézzel nyomkodtam a forma aljába,közben többször bevizeztem a kezem.)
Egy csomag vaníliapudingot 4dl tejben felfőzünk annyi cukorral amennyit a pudingos zacskó receptje ír.(Fontos,hogy kemény legyen a puding)
Hagyjuk kihűlni.Majd a 25 dkg tehéntúróval és a habbá vert tejszínnel összekeverjük.
Rásimítjuk a tésztalap tetejére,majd szorosan egymás mellé,félbevágott sárgabarackkal rakjuk ki.(én vegyes gyümölcsöt tettem rá.) A tetejét bevonhatjuk tortazselével .kb.6 órát hűtjük fogyasztás előtt.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!