Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Túrós batyuk (sos)

felvitel dátuma: 2016-07-17 14:02:53       mai nézettség: 1       nézettség: 959
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

Tészta: bolti vagy házi kelt tészta ( en most boltit hasznaltam) Toltelek: 30 dkg tehenturo 15 dkg bulgar sajt 4-5 púpos ek kremsajt (elhagyható) 2 -3 főtt tojas So,bors,izles szerint Apróra vágott kapor izles szerint ( elhagyható) 2-3 újhagyma apróra vagva Őrölt kömény izles szerint ( elhagyható) Tetejere: 1 felvert tojas Szezammag

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 40 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

A tesztat nyujtsuk vekony téglalap alakúra,majd tetszőleges méretű kockákra vagjuk ossze. A toltelek hozzávalót tegyük egy nagyobb tálba,es a tölteléket keverjuk kremesre. ( en a túrót es a sajtokat a sajt reszelon mindig atreszelem ,hogy krémesebb legyen)Minden tészta közepére tegyünk a toltelekbol ,majd jol zárjuk le a szeleit nehogy szetnyiljon sutes kozben.Sutopapirral belelt tepsibe tegyük. Tetejet kenjük meg a felvert tojással es szórjuk meg szezammaggal.190 fokra elomelegitett sütőben kb 40 perc alatt süssük készre

Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.