A lisztet eldolgoztam a margarinnal, a szorbittal, csipetnyi sóval, a sütőporral, a tojás sárgájával és 2 kanál tejföllel, míg gyúrható tésztává nem állt össze. 2 órát hűtőben pihentettem.
A töltelékhez a túrót elkevertem 1 tojás sárgájával, a reszelt citromhéjjal, a vaníliás cukorral, 1 kanálnyi szorbittal, vagy cukorral, (ha valaki édesebben kedveli tehet bele többet) majd összeforgattam a kemény habbá vert tojásfehérjékkel.
A tésztát kétfelé osztottam, kinyújtottam, és sütőpapírral bélelt tepsi aljára terítettem az egyik felét.Ezt megkentem kevés tejföllel. Erre terítettem a túrós krémet, majd rá a lap másik kinyújtott részét. Felvert tojással kentem meg, villával megszurkáltam, majd közép meleg sütőben fél óra alatt megsütöttem.