Hozzávalók:
25 dkg ráma,25 dkg túró, 25 dkg liszt, 15 dkg cukor, 2 tojás, 1 sütőpor, 1 citrom reszelt héja, cipet só, 5 dkg mazsola
A túrót passzírozzuk át szitán. A lisztet keverjük össze a sütőporral. A rámát a cukorral és a tojásokkal habosítsuk fel, közben adjunk egy csipet sót, majd a túrót és a lisztet felváltva keverjük hozzá a citrom héjával.
Végén a megmosott belisztezett mazsolát adjuk hozzá. Rámával kikent lisztezet kuglóformában tesszük a forma csak háromnegyedik legyen tele. Előmelegített közepes sütőben sütjük gázsütőnél 4- es fokozat.
Citrommázzal lecsurgatva, 4 evőkanál porcukorhoz tegyünk cseppenként citromlevet míg kenhető masszát kapunk
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!