35 dkg túró Csipet só 10 dkg grúz 3 egesz tojás Töltelék: 12 db nagy szemű kimagozott meggy Fahéj Cukor Tetejére: 6 ék olaj 9 ék zsemle morzsa Por cukor Díszítés: por cukor Csokis töltelék: ízlés szerinti csoki kockára törve
A gombóchoz vallókat jol összekeverjük es kb 1 orat a hűtőben pihentetjuk.A magozott meggyet ízesítjük fahéjjal es cukorral.A turobol gombócokát formálnak aminek a közepébe teszünk az ízesített meggybol. Csokis tölteléknel 1 kocka csokit teszek bele .Bo forrásban levő vízben készre főzzük .( addig míg a gombócok feljonnek a viz tetejére).Elkeszitjuk a zsemlemorzsat a tetejére. A zsemlemorzsat megpiritomjuk ,majd ízesítjük porcukorral. A lecsepegtetett meg főtt gombócokát beleforgatjuk es találjuk. Tálalás elott megszórjuk a tetejét porcukorral.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!