A lisztet(nálam félfogós liszttel készült, finomabb a tésztája) és a vajat morzsoljuk össze, majd gyúrjuk hozzá a cukrot, tejfölt, tojássárgáját, sót. Addig gyúrjuk, amíg a tészta egynemű lesz. Ha túl könnyednek, ragadósnak ítéljük, akkor további liszt hozzáadásával javíthatunk rajta. A kész tésztát tegyük hűtőbe addig, amíg a túrós krém elkészül.Ehhez a túrót villával törjük át, keverjük hozzá a vaníliás cukrot, cukrot, reszelt citromhéjat és a tojást.
A őszibarackot mossuk meg, vágjuk ketté és magját távolítsuk el.
A hűtőből kivett tésztát felelzzük el és erősen lisztezett felületen nyújtsuk ki egyenként mindkettőt a forma aljának megflelő méretűre 26 cm tortaforma. Az egyiket tegyük bele a sütőpapírral bélelt formába és borítsuk rá az ízesített túrót. A túró tetejét rakjuk ki a felezett őszibarackkal, majd az egészet borítsuk be a másik tésztalappal.
A felső lap tetejét szurkáljuk meg villával, majd toljuk előmelegített sütőbe, ahol 200 fokon süssük a pitét kb. 30 percig.
A formában hagyjuk kihűlni, majd vaníliás porcukorral leszórva, szeletekre vágva tálaljuk.