50dkg túró,
12 evőkanál porcukor,
2 citrom reszelt héja,
2cs vanillincukor,
8dl tejszín,
2cs zselatin
A túrót törd át keverd össze a porcukorral a vaníliás cukorral és a citromhéjjal. A tejszínt verd habbá és óvatosan forgasd a túróhoz. A zselatint a csomagoláson lévő útmutató szerint készítsd el és lassan csurgasd hozzá a túróhoz. Öntsd bele a formába és tedd hűtőbe néhány órára. Keverhetsz bele friss gyümölcsöt vagy tehetsz a tetejére babapiskótát.
Én legutóbb ebből készítettem el a fiam szülinapi tortáját. A túró közé eperdarabokat kevertem, a tetejére pedig egy csokimázt húztam.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!