Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Valentini ételek receptek » Túrótorta gyümölccsel

felvitel dátuma: 2016-03-13 18:07:20       mai nézettség: 1       nézettség: 5304
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók:

50 dkg tehéntúró,

10 dkg vaj,

2 tojás,

10 dkg kristálycukor,

1 zacskó vaníliás cukor,

½ evőkanál reszelt narancshéj,

1 evőkanál tejszín,

10 dkg rétesliszt,

10 dkg gyümölcs ,lehet aszalt is

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 50 perc

Elkészítés:

 

              Elkészítés

 

A sütőt 180 oC-ra előmelegítjük (légkeveréses sütőben 165 oC).

A túrót a krumplinyomóval simára dolgozzuk.

Egyenként hozzákeverjük a tojásokat, a lágy vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tejszínt és a reszelt narancshéjat.

Lisztszóróval beleszitáljuk a lisztet és  keverővel lazán elkeverjük.

Kivajazott kerek sütő  formába öntjük, egyenletesre elsimítjuk.

A gyümölcsöt negyedekre vágjuk, a túró tetején elrendezzük és könnyedén a tésztába nyomjuk, amíg teljesen el nem tűnnek.

Sütőben 50 percig sütjük. Nem vesszük ki azonnal, hanem a sütő ajtaját kinyitva hagyjuk kihűlni.

Cikkekre vágva tálaljuk

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.