Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tyúk húsleves

felvitel dátuma: 2020-05-17 16:09:52       mai nézettség: 1       nézettség: 287
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

Hozzávalók: 1 tyúk, 1,50 kg, 3 - 4 db sárgarépa, 3 – 4 fehérrépa, 1 db karalábé, 1 db. zöldpaprika, 1 db paradicsom, 1 karika zeller, 1 csokor petrezselyem zöld, szemes bors,3 cikk fokhagyma, 1 db vöröshagyma, 2- 3 db karfiol rózsa db  5 l víz

Előkészületi idő: 40 perc


Főzési idő: 240 perc
Elkészítés:

Elkészítése:

A megtisztított feldarabolt húst odatesszük a hideg vízbe főni, teszünk sót bele, először csak keveset ha lassan felfőtt leszedjük róla a habot, és belerakjuk a zöldségeket.  Ha a zöldségekkel is   ismét leszedjük róla a habot, és szép lassan főzzük, hogy ne legyen zavaros a levesünk. A paprika, paradicsom és a petrezselyem zöldet, fél fövéskor tesszük bele. Majd ízlés szerint sózzuk. A Tyúknak 3 – 4 óra főzés kell, csirkének 1,50 perc de annak 3 l víz kell csak, hogy finom legyen a leves mivel a csirke gyenge.

Lehet csiga tészta , vagy vékony metélttel tálalni. Ez külön sós vízbe kell kifőzni nem levesbe bele főzni


Szakács: IlonaB


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.